PLÀTAN DE CANÀRIES 6 UNITATS 1000G APROX. - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
SIN MARCA
PLÀTAN DE CANÀRIES 6 UNITATS 1000G APROX.
Descripció PLÀTAN CANARI EXTRA
Condicions de conservació i ús Les pintes negres són el signe distintiu del plàtan de Canàries. Conté més aigua i resulta més sucós que la banana. El més habitual és consumir-lo cru. Es pot regar amb unes gotes de llimona si no es va a consumir en el moment de pelar perquè pren color marró molt ràpidament. També es pot fregir previ enfarinat o arrebossat. El plàtan és una fruita que es digereix molt bé sempre que estigui madur. Conté principalment hidrats de carboni com la resta de fruites, però a més el percentatge de proteïnes i lípids és una mica superior. Destaca el seu contingut natural en magnesi, potassi, vitamina C, vitamina B6 i folats.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | kJ | kJ | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
HNOS.FERNANDEZ LOPEZ, S.A.
-
Composició del producte
DescripcióPLÀTAN CANARI EXTRA
Condicions de conservació i ús Les pintes negres són el signe distintiu del plàtan de Canàries. Conté més aigua i resulta més sucós que la banana. El més habitual és consumir-lo cru. Es pot regar amb unes gotes de llimona si no es va a consumir en el moment de pelar perquè pren color marró molt ràpidament. També es pot fregir previ enfarinat o arrebossat. El plàtan és una fruita que es digereix molt bé sempre que estigui madur. Conté principalment hidrats de carboni com la resta de fruites, però a més el percentatge de proteïnes i lípids és una mica superior. Destaca el seu contingut natural en magnesi, potassi, vitamina C, vitamina B6 i folats.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic kcal kcal % Valor energètic en KJ kJ kJ % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
HNOS.FERNANDEZ LOPEZ, S.A.