QUEFIR PASTORET LLET FERMENTADA 500 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
PASTORET
QUEFIR PASTORET LLET FERMENTADA 500 G
4,50 Eur/KG Quantitat Neta: 500Descripció Quefir - Llet fermentada
Ingredients
Llet pasteuritzada de vaca i ferments làctics
Condicions de conservació i ús Mantenir a una temperatura d'entre 2?°C i 6?°C. No congelar. Llest per consumir
Informacio adicional: Origen: ESPAÑA
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 65,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 273,00kJ | kJ | % |
Greixos | 3,80GR | GR | % |
Saturats | 2,70GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 3,80GR | GR | % |
Sucres | 3,80GR | GR | % |
Proteïnes | 3,40GR | GR | % |
Sal | 0,10GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
El Pastoret de la Segarra, S.L.
15.01204/L
-
Composició del producte
DescripcióQuefir - Llet fermentada
Ingredients
Llet pasteuritzada de vaca i ferments làcticsCondicions de conservació i ús Mantenir a una temperatura d'entre 2?°C i 6?°C. No congelar. Llest per consumir
Informacio adicional Origen: ESPAÑA
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 65,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 273,00kJ kJ % Greixos 3,80GR GR % Saturats 2,70GR GR % Hidrats de carboni 3,80GR GR % Sucres 3,80GR GR % Proteïnes 3,40GR GR % Sal 0,10GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
El Pastoret de la Segarra, S.L.
15.01204/L