SALMÓ CONDIS NORUEC FUMAT 100 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
CONDIS
SALMÓ CONDIS NORUEC FUMAT 100 G
35,90 Eur/KG Quantitat Neta: 100Descripció Salmó fumat a talls
Ingredients
Salmó (Salmo salar) (peix), sal i fum de fustes nobles
Condicions de conservació i ús Conservar entre 0 °C i 5 °C. Un cop obert, consumir en els 2 dies següents. Per a una òptima degustació, es recomana treure el producte de la nevera 15 minuts abans de consumir-lo.
Informacio adicional: Primera matèria mai congelada. Fumat tradicional (amb fum de fusta de faig)
Valor energètic 103 kcal % Greixos 7 GR 9.3% Saturats 1 GR 6% Sucres 0 GR 0% Sal 2 GR 25%
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 205,00kcal | 103,00kcal | % |
Valor energètic en KJ | 846,00kJ | 423,00kJ | % |
Greixos | 13,00GR | 7,00GR | 9.3% |
Saturats | 2,00GR | 1,00GR | 6% |
Hidrats de carboni | 0,00GR | 0,00GR | 0% |
Sucres | 0,00GR | 0,00GR | 0% |
Proteïnes | 21,00GR | 11,00GR | 21% |
Sal | 3,00GR | 2,00GR | 25% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Xantelmar, S.L.
ES 12.05700/NA CE
-
Composició del producte
DescripcióSalmó fumat a talls
Ingredients
Salmó (Salmo salar) (peix), sal i fum de fustes noblesCondicions de conservació i ús Conservar entre 0 °C i 5 °C. Un cop obert, consumir en els 2 dies següents. Per a una òptima degustació, es recomana treure el producte de la nevera 15 minuts abans de consumir-lo.
Informacio adicionalPrimera matèria mai congelada. Fumat tradicional (amb fum de fusta de faig)
-
Informació nutricional
Valor energètic 103 kcal % Greixos 7 GR 9.3% Saturats 1 GR 6% Sucres 0 GR 0% Sal 2 GR 25%
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 205,00kcal 103,00kcal % Valor energètic en KJ 846,00kJ 423,00kJ % Greixos 13,00GR 7,00GR 9.3% Saturats 2,00GR 1,00GR 6% Hidrats de carboni 0,00GR 0,00GR 0% Sucres 0,00GR 0,00GR 0% Proteïnes 21,00GR 11,00GR 21% Sal 3,00GR 2,00GR 25% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Xantelmar, S.L.
ES 12.05700/NA CE