SALSA FERRER ALL I OLI 130 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
FERRER
SALSA FERRER ALL I OLI 130 G
Descripció Salsa allioli
Ingredients
Aceite de girasol (77%), agua, ajo (7%), zumo de limón y sal.
Condicions de conservació i ús Un cop obert, conservar refrigerat i consumir abans d'una setmana.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 682,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 2852,00kJ | kJ | % |
Greixos | 75,00GR | GR | % |
Saturats | 8,20GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 1,40GR | GR | % |
Sucres | 0,70GR | GR | % |
Fibra alimentària | 0,00GR | GR | % |
Proteïnes | 0,90GR | GR | % |
Sal | 1,30GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Ferrer tradicional, S.L.
-
Composició del producte
DescripcióSalsa allioli
Ingredients
Aceite de girasol (77%), agua, ajo (7%), zumo de limón y sal.Condicions de conservació i ús Un cop obert, conservar refrigerat i consumir abans d'una setmana.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 682,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 2852,00kJ kJ % Greixos 75,00GR GR % Saturats 8,20GR GR % Hidrats de carboni 1,40GR GR % Sucres 0,70GR GR % Fibra alimentària 0,00GR GR % Proteïnes 0,90GR GR % Sal 1,30GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Ferrer tradicional, S.L.