SALSA FERRER CALÇOTS 320 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
FERRER
SALSA FERRER CALÇOTS 320 G
7,78 Eur/KG Quantitat Neta: 320Descripció Salsa calçots
Ingredients
Tomàquet, oli d'oliva, oli de gira-sol, aigua, ametlla, vinagre, espècies, sal, all i estabilitzant: goma xantana
Condicions de conservació i ús Un cop obert, conservar refrigerat i consumir abans d'un mes.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 456,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1908,00kJ | kJ | % |
Greixos | 46,00GR | GR | % |
Saturats | 5,60GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 7,40GR | GR | % |
Sucres | 1,50GR | GR | % |
Fibra alimentària | 0,00GR | GR | % |
Proteïnes | 2,90GR | GR | % |
Sal | 1,20GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Ferrer tradicional S.A.
-
Composició del producte
DescripcióSalsa calçots
Ingredients
Tomàquet, oli d'oliva, oli de gira-sol, aigua, ametlla, vinagre, espècies, sal, all i estabilitzant: goma xantanaCondicions de conservació i ús Un cop obert, conservar refrigerat i consumir abans d'un mes.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 456,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 1908,00kJ kJ % Greixos 46,00GR GR % Saturats 5,60GR GR % Hidrats de carboni 7,40GR GR % Sucres 1,50GR GR % Fibra alimentària 0,00GR GR % Proteïnes 2,90GR GR % Sal 1,20GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Ferrer tradicional S.A.