SALSA FERRER ROMESCO 130 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
FERRER
SALSA FERRER ROMESCO 130 G
13,00 Eur/KG Quantitat Neta: 130Descripció Salsa romesco
Ingredients
Tomàquet, oli de gira-sol, oli d'oliva, aigua, ametlla torrada, vinagre de vi, all, sucre, pebre vermell dolç, pebre negre i sal
Condicions de conservació i ús Un cop obert, conservar refrigerat i consumir abans d'un mes.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 423,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1767,00kJ | kJ | % |
Greixos | 39,00GR | GR | % |
Saturats | 4,60GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 14,00GR | GR | % |
Sucres | 4,10GR | GR | % |
Fibra alimentària | 0,00GR | GR | % |
Proteïnes | 3,40GR | GR | % |
Sal | 1,40GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Ferrer tradicional, S.L.
-
Composició del producte
DescripcióSalsa romesco
Ingredients
Tomàquet, oli de gira-sol, oli d'oliva, aigua, ametlla torrada, vinagre de vi, all, sucre, pebre vermell dolç, pebre negre i salCondicions de conservació i ús Un cop obert, conservar refrigerat i consumir abans d'un mes.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 423,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 1767,00kJ kJ % Greixos 39,00GR GR % Saturats 4,60GR GR % Hidrats de carboni 14,00GR GR % Sucres 4,10GR GR % Fibra alimentària 0,00GR GR % Proteïnes 3,40GR GR % Sal 1,40GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Ferrer tradicional, S.L.