SEITÓ NASSARI CASOLÀ 45 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
NASSARI
SEITÓ NASSARI CASOLÀ 45 G
Descripció Seitons suau aroma all i julivert
Ingredients
Filets de seitó (Engraulis encrasicolus) (61%) (peix), oli de gira-sol (28%), oli d'oliva (7%), sal (1%), vinagre de vi (1%), aroma all (1%) i julivert (1%)
Condicions de conservació i ús Mantenir entre 4 °C i 8 °C. Producte sempre cobert pel líquid de cobertura. Es pot consumir cru o cuinat.
Informacio adicional: Sense conservants.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 135,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 568,00kJ | kJ | % |
Greixos | 3,90GR | GR | % |
Saturats | 1,20GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 0,50GR | GR | % |
Sucres | 0,50GR | GR | % |
Fibra alimentària | 0,00GR | GR | % |
Proteïnes | 24,60GR | GR | % |
Sal | 2,20GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Siro & Xavi S.L
ES.12.09733/B.CE
-
Composició del producte
DescripcióSeitons suau aroma all i julivert
Ingredients
Filets de seitó (Engraulis encrasicolus) (61%) (peix), oli de gira-sol (28%), oli d'oliva (7%), sal (1%), vinagre de vi (1%), aroma all (1%) i julivert (1%)Condicions de conservació i ús Mantenir entre 4 °C i 8 °C. Producte sempre cobert pel líquid de cobertura. Es pot consumir cru o cuinat.
Informacio adicionalSense conservants.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 135,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 568,00kJ kJ % Greixos 3,90GR GR % Saturats 1,20GR GR % Hidrats de carboni 0,50GR GR % Sucres 0,50GR GR % Fibra alimentària 0,00GR GR % Proteïnes 24,60GR GR % Sal 2,20GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Siro & Xavi S.L
ES.12.09733/B.CE