Tornar
Clica en la imatge per a veure-la més gran

Passa sobre la imatge per ampliar

Ampliar imatge

GALLO

SOLES GALLO VEDELLA GALLEGA 250 G

11,00 Eur/KG Quantitat Neta:  250
2,75
PVP IGI inclòs
+ -
Afegir a la cistella >

De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

Valors mesurats per: 100 g Porció %IR*
%VRN**
Valor energètic 250,00kcal kcal %
Valor energètic en KJ 1050,00kJ kJ %
Greixos 8,10GR GR %
Saturats 3,20GR GR %
Hidrats de carboni 30,00GR GR %
Sucres 2,90GR GR %
Fibra alimentària 4,50GR GR %
Proteïnes 12,00GR GR %
Sal 1,30GR GR %

(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients

Informació del fabricant COMERCIAL GALLO, S.A.U.
ES/26.00293/B CE

  • Composició del producte

    DescripcióPasta alimentica fresca al huevo rellena con carne de ternera

    Ingredients
    52% relleno: 43% carne de ternera, cebolla cocida [cebolla, cebolla deshidratada, sal], pan rallado [harina de TRIGO (GLUTEN), levadura, sal], tomate, fibra de TRIGO, zanahoria, 4% aceite de oliva (contiene exclusivamente aceites de oliva refinados y aceites de oliva vírgenes), LECHE en polvo, sal, almidón modificado de tapioca, aromas, extracto de levadura, pimienta negra, tomillo, laurel. 48% pasta: 70% sémola de TRIGO duro (GLUTEN), 30% HUEVO pasteurizado. Puede contener trazas de frutos de cáscara, soja, mostaza, pescados y apio.

    Condicions de conservació i ús Conservar en el frigorífico entre 2ºC y 4ºC. Una vez abierto el envase, conservar tapado en el frigorífico y consumir antes de 3 días. Envasado en atmósfera protectora. EN OLLA: 1. Pon en la olla 1L de agua y sal. 2. Añade la pasta sin separar. 3. Cuece a fuego medio 2 min. exactos, removiendo de vez en cuando. 4. Saca la pasta con una espumadera y luego ponla en el colador. No la viertas directamente de la olla en el colador. EN SARTÉN: 1. Pon la salsa en la sartén y cuando empiece a hervir añade la pasta. 2. Para conseguir que la pasta se hidrate bien, añade un poco de leche (si es una salsa blanca) o un poco de agua (si es una salsa a base de tomate). 3. Tapa la sartén y déjalo cocinar 2 min.

    Informacio adicional Origen: ESPAÑA

  • Informació nutricional

    de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

    Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
    VRN
    Valor energètic 250,00kcal kcal %
    Valor energètic en KJ 1050,00kJ kJ %
    Greixos 8,10GR GR %
    Saturats 3,20GR GR %
    Hidrats de carboni 30,00GR GR %
    Sucres 2,90GR GR %
    Fibra alimentària 4,50GR GR %
    Proteïnes 12,00GR GR %
    Sal 1,30GR GR %
    (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
    (**)VRN: Valor de referència de nutrients

  • Fabricant

    COMERCIAL GALLO, S.A.U.


    ES/26.00293/B CE