SOPA GALLINA BLANCA AU AMB FIDEUS 1 UNITAT - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
GALLINA BLANCA
SOPA GALLINA BLANCA AU AMB FIDEUS 1 UNITAT
10,39 Eur/KGDescripció Sopa d'au amb fideus
Ingredients
Pasta alimentària (fideus) 76%: sèmola de blat dur, sal de cuina, potenciador del gust (glutamat monosòdic), midó de blat, farina de blat, patata (2%), aromes (amb soja, llet, ou), midó de blat de moro, pollastre de corral (0,7%), ceba (0,5%), greix de gallina, oli d'oliva (0,3%), extracte de llevat, espècies, porro (0,1%), all, api, pastanaga. Pot contenir traces de peix i crustacis
Condicions de conservació i ús Conservar en un lloc fresc i sec. Preparació 4 racions: Dissoldre el contingut del sobre en 1 litre d'aigua calenta (sense que arribi a bullir) i portar a ebullició mentre es va remenant. Deixar coure a foc lent durant 10 minuts remenant de tant en tant.
Informacio adicional: Sense conservants. Amb menys sal.
Valor energètic 63 kcal % Greixos 0,4 GR % Saturats 0,1 GR % Sucres 0,3 GR % Sal 1,8 GR %
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 24,00kcal | 63,00kcal | % |
Valor energètic en KJ | 104,00kJ | 266,00kJ | % |
Greixos | 0,10GR | 0,40GR | % |
Saturats | 0,00GR | 0,10GR | % |
Hidrats de carboni | 4,80GR | 12,00GR | % |
Sucres | 0,10GR | 0,30GR | % |
Fibra alimentària | 0,20GR | 0,60GR | % |
Proteïnes | 1,00GR | 2,40GR | % |
Sal | 0,72GR | 1,80GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
GALLINA BLANCA, S.A.U.
-
Composició del producte
DescripcióSopa d'au amb fideus
Ingredients
Pasta alimentària (fideus) 76%: sèmola de blat dur, sal de cuina, potenciador del gust (glutamat monosòdic), midó de blat, farina de blat, patata (2%), aromes (amb soja, llet, ou), midó de blat de moro, pollastre de corral (0,7%), ceba (0,5%), greix de gallina, oli d'oliva (0,3%), extracte de llevat, espècies, porro (0,1%), all, api, pastanaga. Pot contenir traces de peix i crustacisCondicions de conservació i ús Conservar en un lloc fresc i sec. Preparació 4 racions: Dissoldre el contingut del sobre en 1 litre d'aigua calenta (sense que arribi a bullir) i portar a ebullició mentre es va remenant. Deixar coure a foc lent durant 10 minuts remenant de tant en tant.
Informacio adicionalSense conservants. Amb menys sal.
-
Informació nutricional
Valor energètic 63 kcal % Greixos 0,4 GR % Saturats 0,1 GR % Sucres 0,3 GR % Sal 1,8 GR %
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 24,00kcal 63,00kcal % Valor energètic en KJ 104,00kJ 266,00kJ % Greixos 0,10GR 0,40GR % Saturats 0,00GR 0,10GR % Hidrats de carboni 4,80GR 12,00GR % Sucres 0,10GR 0,30GR % Fibra alimentària 0,20GR 0,60GR % Proteïnes 1,00GR 2,40GR % Sal 0,72GR 1,80GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
GALLINA BLANCA, S.A.U.