Tornar
Clica en la imatge per a veure-la més gran

Passa sobre la imatge per ampliar

Ampliar imatge

GALLINA BLANCA

SOPA GALLINA BLANCA AU AMB FIDEUS 1 UNITAT

10,39 Eur/KG
0,79
PVP IGI inclòs
+ -
Afegir a la cistella >

Valor energètic 63 kcal % Greixos 0,4 GR % Saturats 0,1 GR % Sucres 0,3 GR % Sal 1,8 GR %

De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

Valors mesurats per: 100 g Porció %IR*
%VRN**
Valor energètic 24,00kcal 63,00kcal %
Valor energètic en KJ 104,00kJ 266,00kJ %
Greixos 0,10GR 0,40GR %
Saturats 0,00GR 0,10GR %
Hidrats de carboni 4,80GR 12,00GR %
Sucres 0,10GR 0,30GR %
Fibra alimentària 0,20GR 0,60GR %
Proteïnes 1,00GR 2,40GR %
Sal 0,72GR 1,80GR %

(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients

Informació del fabricant GALLINA BLANCA, S.A.U.

  • Composició del producte

    DescripcióSopa d'au amb fideus

    Ingredients
    Pasta alimentària (fideus) 76%: sèmola de blat dur, sal de cuina, potenciador del gust (glutamat monosòdic), midó de blat, farina de blat, patata (2%), aromes (amb soja, llet, ou), midó de blat de moro, pollastre de corral (0,7%), ceba (0,5%), greix de gallina, oli d'oliva (0,3%), extracte de llevat, espècies, porro (0,1%), all, api, pastanaga. Pot contenir traces de peix i crustacis

    Condicions de conservació i ús Conservar en un lloc fresc i sec. Preparació 4 racions: Dissoldre el contingut del sobre en 1 litre d'aigua calenta (sense que arribi a bullir) i portar a ebullició mentre es va remenant. Deixar coure a foc lent durant 10 minuts remenant de tant en tant.

    Informacio adicionalSense conservants. Amb menys sal.

  • Informació nutricional

    Valor energètic 63 kcal % Greixos 0,4 GR % Saturats 0,1 GR % Sucres 0,3 GR % Sal 1,8 GR %

    de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

    Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
    VRN
    Valor energètic 24,00kcal 63,00kcal %
    Valor energètic en KJ 104,00kJ 266,00kJ %
    Greixos 0,10GR 0,40GR %
    Saturats 0,00GR 0,10GR %
    Hidrats de carboni 4,80GR 12,00GR %
    Sucres 0,10GR 0,30GR %
    Fibra alimentària 0,20GR 0,60GR %
    Proteïnes 1,00GR 2,40GR %
    Sal 0,72GR 1,80GR %
    (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
    (**)VRN: Valor de referència de nutrients

  • Fabricant

    GALLINA BLANCA, S.A.U.