Tornar
Clica en la imatge per a veure-la més gran

Passa sobre la imatge per ampliar

Ampliar imatge

GALLINA BLANCA

SOPINSTANT GALLINA BLANCA CREMA POLLASTRE 63 G

21,43 Eur/KG
1,35
PVP IGI inclòs
+ -
Afegir a la cistella >

De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

Valors mesurats per: 100 g Porció %IR*
%VRN**
Valor energètic 44,00kcal kcal %
Valor energètic en KJ 184,00kJ kJ %
Greixos 1,60GR GR %
Saturats 0,50GR GR %
Hidrats de carboni 6,50GR GR %
Sucres 1,40GR GR %
Fibra alimentària 0,10GR GR %
Proteïnes 0,80GR GR %
Sal 0,66GR GR %

(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients

Informació del fabricant GALLINA BLANCA, S.A.U.

  • Composició del producte

    DescripcióCrema de pollastre amb crostons

    Ingredients
    Midó de patata, maltodextrina, crostons (14%) (farina de blat, oli vegetal de palma, farina d'arròs, sal, llevat), lactosa, greix vegetal de palma, carn de pollastre (4,6%), sal, aromes (amb ordi, ou, soja i api), llet desnatada, oli d'oliva (2,4%), patata, extracte de llevat, ceba (1,4%), midó de blat de moro, porro (0,5%), proteïnes de la llet, espècies, oli de gira-sol. Pot contenir traces de peix i crustacis

    Condicions de conservació i ús Conservar en un lloc fresc i sec. Preparació 1 ració: Aboqueu el contingut d'un sobre en una tassa. Afegiu-hi 200 ml d'aigua bullent. Remeneu-ho bé amb una cullera.

    Informacio adicionalSense colorants

  • Informació nutricional

    de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

    Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
    VRN
    Valor energètic 44,00kcal kcal %
    Valor energètic en KJ 184,00kJ kJ %
    Greixos 1,60GR GR %
    Saturats 0,50GR GR %
    Hidrats de carboni 6,50GR GR %
    Sucres 1,40GR GR %
    Fibra alimentària 0,10GR GR %
    Proteïnes 0,80GR GR %
    Sal 0,66GR GR %
    (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
    (**)VRN: Valor de referència de nutrients

  • Fabricant

    GALLINA BLANCA, S.A.U.