TOMÀQUET ORLANDO FREGIT ARTESÀ 495 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
ORLANDO
TOMÀQUET ORLANDO FREGIT ARTESÀ 495 G
5,43 Eur/KG Quantitat Neta: 500Descripció Tomàquet fregit
Ingredients Tomate (290 g por 100 g de tomate frito), 15% de aceite de oliva, azúcar, ajo, sal y corrector de acidez: ácido cítrico.
Condicions de conservació i ús Conservar en un lloc fresc i sec. Un cop obert, conservar a la nevera i consumir abans de 5 dies. Traieu la tapa per obrir l'envàs i servir al gust del consumidor.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 199,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 826,00kJ | kJ | % |
Greixos | 15,00GR | GR | % |
Saturats | 2,10GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 16,00GR | GR | % |
Sucres | 12,00GR | GR | % |
Fibra alimentària | 0,00GR | GR | % |
Proteïnes | 2,30GR | GR | % |
Sal | 0,66GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
H.J. Heinz Foods Spain S.L.
ES 26.00102/LO CE
-
Composició del producte
DescripcióTomàquet fregit
Ingredients Tomate (290 g por 100 g de tomate frito), 15% de aceite de oliva, azúcar, ajo, sal y corrector de acidez: ácido cítrico.
Condicions de conservació i ús Conservar en un lloc fresc i sec. Un cop obert, conservar a la nevera i consumir abans de 5 dies. Traieu la tapa per obrir l'envàs i servir al gust del consumidor.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 199,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 826,00kJ kJ % Greixos 15,00GR GR % Saturats 2,10GR GR % Hidrats de carboni 16,00GR GR % Sucres 12,00GR GR % Fibra alimentària 0,00GR GR % Proteïnes 2,30GR GR % Sal 0,66GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
H.J. Heinz Foods Spain S.L.
ES 26.00102/LO CE