TOMÀQUET TRITURAT APIS AMB CEBA 400 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
APIS
TOMÀQUET TRITURAT APIS AMB CEBA 400 G
3,73 Eur/KG Quantitat Neta: 400Descripció Tomate Triturado con cebolla
Ingredients
Tomate natural triturado, cebolla (17%), sal y corrector de acídez ( ácido cítrico).
Condicions de conservació i ús Una vez abierto, conservar tapado y en el frigorífico y consumir en un plazo inferior a 5 días. Vierta el contenido de la lata de Tomate Natural Triturado con Cebolla en un recipiente previamente calentado, y añada los condimentos que usted prefiera para obtener, de una manera rápida y cómoda, sus salsas y sofritos caseros a su gusto.
Informacio adicional: Origen: ESPAÑA
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 25,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 105,00kJ | kJ | % |
Greixos | 0,10GR | GR | % |
Saturats | 0,00GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 4,30GR | GR | % |
Sucres | 3,60GR | GR | % |
Fibra alimentària | 1,00GR | GR | % |
Proteïnes | 1,20GR | GR | % |
Sal | 0,50GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
CARNES Y VEGETALES, S.L
-
Composició del producte
DescripcióTomate Triturado con cebolla
Ingredients
Tomate natural triturado, cebolla (17%), sal y corrector de acídez ( ácido cítrico).Condicions de conservació i ús Una vez abierto, conservar tapado y en el frigorífico y consumir en un plazo inferior a 5 días. Vierta el contenido de la lata de Tomate Natural Triturado con Cebolla en un recipiente previamente calentado, y añada los condimentos que usted prefiera para obtener, de una manera rápida y cómoda, sus salsas y sofritos caseros a su gusto.
Informacio adicional Origen: ESPAÑA
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 25,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 105,00kJ kJ % Greixos 0,10GR GR % Saturats 0,00GR GR % Hidrats de carboni 4,30GR GR % Sucres 3,60GR GR % Fibra alimentària 1,00GR GR % Proteïnes 1,20GR GR % Sal 0,50GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
CARNES Y VEGETALES, S.L