Tornar
Clica en la imatge per a veure-la més gran

Passa sobre la imatge per ampliar

Ampliar imatge

DIAT RÁDISSON

TORRADES DIAT RÁDISSON ARRÒS I BLAT DE MORO SENSE GLUTEN 100 G

22,90 Eur/KG Quantitat Neta:  100
2,29
PVP IGI inclòs
+ -
Afegir a la cistella >

De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

Valors mesurats per: 100 g Porció %IR*
%VRN**
Valor energètic 373,00kcal kcal %
Valor energètic en KJ 1581,00kJ kJ %
Greixos 1,30GR GR %
Saturats 0,60GR GR %
Hidrats de carboni 83,00GR GR %
Sucres 0,50GR GR %
Fibra alimentària 1,00GR GR %
Proteïnes 7,00GR GR %
Sal 1,20GR GR %

(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients

Informació del fabricant Productora Alimenticia General Española,

  • Composició del producte

    DescripcióTorrades d'arròs i blat de moro

    Ingredients
    Farina d'arròs (50%), farina de blat de moro (46,4%), sucre i sal. Pot contenir traces de soja

    Condicions de conservació i ús Mantenir en un lloc fresc i sec. Un cop obert, cal tancar bé la bossa. Les torrades d'arròs i blat de moro són delicioses com a piscolabis, menjades sense res més a qualsevol hora, com a base per preparar sandvitxos farcint-les amb formatge, pernil, vegetals, etc. i també per a canapès dolços o salats. Per esmorzar, s'acostumen a acompanyar de mantega i melmelada, formatge fresc, crema de cacau, etc. Són un substitutiu ideal del pa. Si perden el cruixent, es poden escalfar al forn o al microones i tornaran a estar com acabades de fer.

    Informacio adicionalUn menor consum de greixos saturats contribueix a mantenir nivells normals de colesterol en sang. Baix contingut de greix. Baix contingut de greixos saturats.

  • Informació nutricional

    de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

    Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
    VRN
    Valor energètic 373,00kcal kcal %
    Valor energètic en KJ 1581,00kJ kJ %
    Greixos 1,30GR GR %
    Saturats 0,60GR GR %
    Hidrats de carboni 83,00GR GR %
    Sucres 0,50GR GR %
    Fibra alimentària 1,00GR GR %
    Proteïnes 7,00GR GR %
    Sal 1,20GR GR %
    (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
    (**)VRN: Valor de referència de nutrients

  • Fabricant

    Productora Alimenticia General Española,