Tornar
Clica en la imatge per a veure-la més gran

Passa sobre la imatge per ampliar

Ampliar imatge

DIAT RÁDISSON

TORRADES DIAT RÁDISSON CIVADA 100 G

19,90 Eur/KG Quantitat Neta:  100
1,99
PVP IGI inclòs
+ -
Afegir a la cistella >

De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

Valors mesurats per: 100 g Porció %IR*
%VRN**
Valor energètic 379,00kcal kcal %
Valor energètic en KJ 1604,00kJ kJ %
Greixos 3,80GR GR %
Saturats 0,60GR GR %
Monoinsaturats 1,60GR GR %
Poliinsaturats 1,60GR GR %
Hidrats de carboni 74,00GR GR %
Sucres 0,50GR GR %
Fibra alimentària 4,00GR GR %
Proteïnes 9,80GR GR %
Sal 1,20GR GR %

(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients

Informació del fabricant Productora Alimenticia General Española,

  • Composició del producte

    DescripcióTorrades de civada

    Ingredients
    Farina de civada (40%), farina d'arròs, farina de blat de moro, segó de civada (10%), sal i antioxidants (extractes d'origen natural rics en tocoferols). Aquest producte conté gluten. Pot contenir traces de soja

    Condicions de conservació i ús Mantenir en un lloc fresc i sec. Un cop obert, cal tancar bé la bossa. Aquestes torrades són delicioses com a piscolabis, menjades sense res més a qualsevol hora, com a base per preparar sandvitxos farcint-les amb formatge, pernil, vegetals, etc. i també per a canapès dolços o salats. Per esmorzar, s'acostumen a acompanyar de mantega i melmelada, formatge fresc, crema de cacau, etc. Són un substitutiu ideal del pa. Si perden el cruixent, es poden escalfar al forn o al microones i tornaran a estar com acabades de fer.

    Informacio adicionalEls beta glucans de la civada ajuda a mantenir el nivell normal de colesterol. Ric en beta glucans. Font de fibra.

  • Informació nutricional

    de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

    Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
    VRN
    Valor energètic 379,00kcal kcal %
    Valor energètic en KJ 1604,00kJ kJ %
    Greixos 3,80GR GR %
    Saturats 0,60GR GR %
    Monoinsaturats 1,60GR GR %
    Poliinsaturats 1,60GR GR %
    Hidrats de carboni 74,00GR GR %
    Sucres 0,50GR GR %
    Fibra alimentària 4,00GR GR %
    Proteïnes 9,80GR GR %
    Sal 1,20GR GR %
    (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
    (**)VRN: Valor de referència de nutrients

  • Fabricant

    Productora Alimenticia General Española,