TORRADES DIAT RÁDISSON LINUS BIO 100 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
DIAT RÁDISSON
TORRADES DIAT RÁDISSON LINUS BIO 100 G
22,90 Eur/KG Quantitat Neta: 100Descripció Torrades lleugeres de lli biològiques
Ingredients
Farina d'arròs*, farina de blat de moro*, farina de lli desgreixada* (10%), sucre* i sal marina. Pot contenir traces de soja. *Procedents de l'agricultura ecològica
Condicions de conservació i ús Mantenir en un lloc fresc i sec. Un cop obert, cal tancar bé la bossa. Aquestes torrades són delicioses com a piscolabis, menjades sense res més a qualsevol hora, com a base per preparar sandvitxos farcint-les amb formatge, pernil, vegetals, etc. i també per a canapès dolços o salats. Per esmorzar, s'acostumen a acompanyar de mantega i melmelada, formatge fresc, crema de cacau, etc. Són un substitutiu ideal del pa. Si perden el cruixent, es poden escalfar al forn o al microones i tornaran a estar com acabades de fer.
Informacio adicional: Un menor consum de greixos saturats contribueix a mantenir nivells normals de colesterol sanguini. Font de fibra. Baix contingut de greix. Baix contingut de greixos saturats.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 375,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1585,00kJ | kJ | % |
Greixos | 4,00GR | GR | % |
Saturats | 0,40GR | GR | % |
Monoinsaturats | 0,60GR | GR | % |
Poliinsaturats | 1,20GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 73,00GR | GR | % |
Sucres | 0,50GR | GR | % |
Fibra alimentària | 4,50GR | GR | % |
Proteïnes | 9,50GR | GR | % |
Sal | 1,15GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Productora Alimenticia General Española,
-
Composició del producte
DescripcióTorrades lleugeres de lli biològiques
Ingredients
Farina d'arròs*, farina de blat de moro*, farina de lli desgreixada* (10%), sucre* i sal marina. Pot contenir traces de soja. *Procedents de l'agricultura ecològicaCondicions de conservació i ús Mantenir en un lloc fresc i sec. Un cop obert, cal tancar bé la bossa. Aquestes torrades són delicioses com a piscolabis, menjades sense res més a qualsevol hora, com a base per preparar sandvitxos farcint-les amb formatge, pernil, vegetals, etc. i també per a canapès dolços o salats. Per esmorzar, s'acostumen a acompanyar de mantega i melmelada, formatge fresc, crema de cacau, etc. Són un substitutiu ideal del pa. Si perden el cruixent, es poden escalfar al forn o al microones i tornaran a estar com acabades de fer.
Informacio adicionalUn menor consum de greixos saturats contribueix a mantenir nivells normals de colesterol sanguini. Font de fibra. Baix contingut de greix. Baix contingut de greixos saturats.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 375,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 1585,00kJ kJ % Greixos 4,00GR GR % Saturats 0,40GR GR % Monoinsaturats 0,60GR GR % Poliinsaturats 1,20GR GR % Hidrats de carboni 73,00GR GR % Sucres 0,50GR GR % Fibra alimentària 4,50GR GR % Proteïnes 9,50GR GR % Sal 1,15GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Productora Alimenticia General Española,